Status20 returned when calling Pico from Vector CANoe environment

Post your .Net discussions here
Post Reply
chiranth
Newbie
Posts: 0
Joined: Fri Aug 20, 2021 7:14 am

Status20 returned when calling Pico from Vector CANoe environment

Post by chiranth »

Hello Team,

I am currently using PS5444D hardware with PS5000a SDK libraries. My standalone C# code based on the streaming example program runs fine in both immediate streaming and triggered method.
However, when I port the same functions to Vector Environment and generate a dll which is run in CANoe, the function Imports.GetStreamingLatestValues() returns Status 20 "PICO_DELAY" {One or more of the hold-off parameters are out of range}.

I don't understand what could be causing this issue.
Has anyone faced a similar issue before? Any particular fix that I could tryout?

Thank you and regards,
chiranth

Gerry
PICO STAFF
PICO STAFF
Posts: 1034
Joined: Mon Aug 11, 2014 11:14 am

Re: Status20 returned when calling Pico from Vector CANoe environment

Post by Gerry »

Hi chiranth,

I apologise for the long delay in answering, I have been tied up with other work, so I haven't been able to answer forum posts for quite a while.

In case this is still an issue, I would suggest posting your request on our Automotive Forum here: https://www.picoauto.com/support/.

Regards,

Gerry
Gerry
Technical Specialist

Martyn
Site Admin
Site Admin
Posts: 4052
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Status20 returned when calling Pico from Vector CANoe environment

Post by Martyn »

Gerry has misunderstood the issue, posting to the auto forum will not help. Can you please email your code to support@picotech.com and then we can take a look.
Martyn
Technical Support Manager

Post Reply