PICO_BUFFERS_NOT_SET

Post your C and C++ discussions here
Post Reply
PMZ
Newbie
Posts: 1
Joined: Thu May 07, 2020 3:23 pm

PICO_BUFFERS_NOT_SET

Post by PMZ »

I have tried every possible way to allocate memory and set up block mode on a PS6424E and when I call ps6000aGetValues the function returns PICO_BUFFERS_NOT_SET. Does anyone have any ideas? Or sample codes?

bennog
Advanced User
Advanced User
Posts: 99
Joined: Mon Nov 26, 2012 9:16 am
Location: Netherlands

Re: PICO_BUFFERS_NOT_SET

Post by bennog »


PMZ
Newbie
Posts: 1
Joined: Thu May 07, 2020 3:23 pm

Re: PICO_BUFFERS_NOT_SET

Post by PMZ »

Yes, I have used the code in the example on Github for a model 6404D but that is not the same library used for the E series scopes.

bennog
Advanced User
Advanced User
Posts: 99
Joined: Mon Nov 26, 2012 9:16 am
Location: Netherlands

Re: PICO_BUFFERS_NOT_SET

Post by bennog »

Ok to get the E version libraries you needed to e-mail Picotech I remember reading this somewhere.

Maybe there is a BUG in the SDK, only someone from Pico can answer / test this for you.

Benno

PMZ
Newbie
Posts: 1
Joined: Thu May 07, 2020 3:23 pm

Re: PICO_BUFFERS_NOT_SET

Post by PMZ »

Thank you Benno, I have reached out to support on this matter.

Post Reply