Search found 3 matches

by ivinnykov
Sat Mar 27, 2021 9:23 pm
Forum: PicoScope 6 for Windows
Topic: Missing data between waveform buffers
Replies: 1
Views: 883

Missing data between waveform buffers

I need to capture and analyze digital signal, so I configured PicoScope and captured data. Once the required signal displayed and pressed the Stop Capturing button so analyze data. But there is a problem. At the end of waveform #11 there is 0V signal: 4.png If I open the next waveform #12 I can see ...
by ivinnykov
Sat Mar 27, 2021 4:54 pm
Forum: PicoLog
Topic: PicoLog 6.1.18 doesn't show a chart with the data from PicoScope 2204A
Replies: 2
Views: 997

Re: PicoLog 6.1.18 doesn't show a chart with the data from PicoScope 2204A

You are right, once smaller sample interval is set, I can see the chart. I use these settings and it seems that I cannot set the value lower 1 millisecond. 1.png The logged data: 2.png It seems that sampling rate isn't enough to show the waveform for this signal. If I check the same in PicoScope, I ...
by ivinnykov
Sun Mar 21, 2021 1:10 pm
Forum: PicoLog
Topic: PicoLog 6.1.18 doesn't show a chart with the data from PicoScope 2204A
Replies: 2
Views: 997

PicoLog 6.1.18 doesn't show a chart with the data from PicoScope 2204A

Hello, I'm using PicoScope 2204A and I need to save the log. I see data from my oscilloscope in PicoScope 6. But when I try to capture log in PicoLog 6.1.18 I see the empty screen, no data is captured/displayed. I used the older version of PicoLog some time ago and there were no problems with it. I ...